суботу, 10 грудня 2011 р.

Стоянки для автотуристів

Автотуристи – це великий потік людей, які перетинають Тернопільську область на шляху до своєї туристичної мети. І про цю категорію мандрівників потурбувалися в управлінні з питань туризму обласної державної адміністрації.
Співпрацюючи з іншими державними структурами та органами місцевого самоврядування управлінням було ініційовано та частково профінансовано створення на території області сервісних стоянок для автолюбителів.
Так на території Монастириського р-ну у с. Григорів та Борщівського р-ну в с. Озеряни відкрито сучасні європейського рівня, з набором необхідного рівня послуг, стоянки короткочасних зупинок.
Процес ініційований управлінням не зупинився. На даний час Борщівською райдержадміністрацією продовжується робота над розширенням туристичної інфраструктури і втілюється проект автостоянки на кордоні із Хмельницькою областю неподалік смт. Скала- Подільська.
Надіємось, що позитивний приклад управління з питань туризму буде підтримано іншими районними державними адміністраціями, що дасть змогу у наступному році, під час проведення Євро 2012, мати належну інфраструктуру на основних туристичних напрямках та об’єктах нашої області.

3 коментарі:

  1. Усі автотуристи дякують вам за цей перший крок на шляху створення перших БЕЗПЛАТНИХ громадських місць на автодорогах Тернопілля. Проте у мене виникає кілька питань:
    1. Де Європейський рівень у створених об'єктах??
    2. Скільки коштів було витрачено на данні об'єкти? Бо на мою думку їхній кошторис не перевищує 3000 грн кожен.(Могли хоть би полакувати чи пофарбувати для того щоб ці лавочки і чтолики могли пережити зиму)
    3. Чому ці об'єкти не відмічені на електроній карті?? і як пересічний турист має знайти данні об'єкти??

    ВідповістиВидалити
  2. Дві остані фотографії я залив, щоб продемонструвати ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РІВЕНЬ
    (Кемпінг «TRIOCAMP PRAHA»)

    ВідповістиВидалити
  3. Погоджуюсь з Горбанем Андрієм!!! До Європейського рівня не дотягують ці стоянки для автотуристів!!

    ВідповістиВидалити